Bülent Turan: İspatlamayan şerefsizdir

SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2014 22:33
Bülent Turan: İspatlamayan şerefsizdir
AK PARTİ İstanbul Milletvekili Bülent Turan, TBMM'de kürsüde Bilal Erdoğan'ın gözaltı kararı olduğunu iddia eden CHP'li vekillere çok sert tepki gösterdi.
AK PARTİ İstanbul Milletvekili Bülent Turan, TBMM'de kürsüde Bilal Erdoğan'ın gözaltı kararı olduğunu iddia eden CHP'li vekillere çok sert tepki gösterdi. 

ÜSLUP BENİM DEĞİL AMA HAK ETTİNİZ!

Burada üslübumuzu bozmak istemeyen bir kardeşiniz var diyen Turan, ''Bilal Erdoğan niye teslim olmadı. Arkadaşlar insaf edin. konumuz ne, söylediğiniz şey ne. Üslubumu bozmak istemiyorum ama söyleyeceğim. İnsanların masum olması esastır. ÜslUp benim üslUbum değil ama hak ettiğiniz için söyleyeceğim. Bilal Erdoğan'ın gözaltı kararı var ve neden gitmedi deyipte ispat etmeyen şerefiszdir. O kadar net söylüyorum. Daha öteye gidiyorum. Bilal Erdoğan'ın gözaltını geçtim arama kararı var, tebligat yapıldı deyipte ispat etmeyenler yine şerefsizdir'' diye sert tepki gösterdi.
Etiketler : Bülent Turan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.