BU KADINDA AHLAK SORUNU VAR

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mart 2014 22:27
BU KADINDA AHLAK SORUNU VAR
İzmir mitinginde Başbakan'a parmak işareti yapan bir kadın ile el le tepki gösteren bir başka kadın polis tarafından gözaltına alındı. Sorğularından sonra iki kadın da serbest bırakıldı.
İzmir mitinginde Başbakan'a parmak işareti yapan bir kadın ile el le tepki gösteren bir başka kadın polis tarafından gözaltına alındı.  Sorgularından sonra iki kadın da serbest bırakıldı.
BU KADINDA AHLAK SORUNU OLMALI...YAPTIĞI İŞARETLE BİR ANDA KADINLARIN YÜZ KARASI HALİNE GELDİ...İZMİRLİ KADINLARDAN KINAMA GELDİ...
 
İzmir'de devlet büyüklerine hakarette bulunma iddiasıyla iki kadının gözaltına alındığı ve haklarında işlem yapıldığı belirtildi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir'de bir kadının kendisine el hareketi yaptığını iddia ederek ağır eleştirilerde bulunmuştu. 
Bu olayın ardından biri Başakan'a el hareketi yaptığı iddia edilen iki kadının polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. 
Kadınlar ifade verdikten sonra serbest brakıldılar.
 
Erdoğan'ın geçişi sırasında İzmirli bir kadın da Erdoğan'a  parmak hareketi yaptı.
 
Erdoğan'ın otobüsüne doğru yapılan hareket  Başbakanı çıldırttı. Nitekim Erdoğan kadına tepkisini  miting alanındaki şu sözleriyle dile getirdi.
 
 "Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı, beyiydi. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum" 
 
 BU KADINDA AHLAK SORUNU OLMALI...YAPTIĞI İŞARETLE BİR ANDA KADINLARIN YÜZ KARASI HALİNE GELDİ...İZMİRLİ KADINLARDAN KINAMA GELDİ...
SERBEST KALDILAR
 
izmir'de devlet büyüklerine hakarette bulunma iddiasıyla gözaltına alınan iki kadının gece yarısı serbest bırakıldı.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya iki kadının gözaltına alındığını kaydetti. Kadınlar haklarında  yapılan işlemin ardından serbest bırakıldı.
 
Başbakanında miting anında bahsettiği ismi açıklanmayan bir kadının el hareketi yapmaktan, evli ve 4 kız çocuğu annesi olan 57 yaşındaki F.A.'nın ise 'Başbakan'a hakaret' suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.
 
F.A.'nın eşi N.A., "Sayın Başbakan aracıyla miting alanını terk ederken bizde ikinci kattaki evimizin balkonundaydık. Eşim kollarını açarak 'Ne işin var İzmir'de' der gibi yaptı. Hakaret eder gibi değil. O an Başbakan'la göz göze gelindi. Başbakan o anı protestovari bir hareket sandı, anladığım kadarıyla. Otobüsünü durdurdu. Yanında yürüyen Başbakanlık korumalarına daireyi işaret etti. 3 dakika sonra içeri korumalar girdi. Bizi gözaltına almak istediler. 'Özür dileyeceksiniz' dediler. Bu arada ben arka plandaydım. Özür dileyecek bir şey yapmadık. Ardından karakola getirdiler eşimi, Başbakana hareket suçlamasıyla. İfadesi alınacak ondan sonra savcılık ne karar verirse o olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.