BU ÇIĞLIKLAR NA ZAMAN SON BULACAK?

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Eylül 2012 22:59
BU ÇIĞLIKLAR NA ZAMAN SON BULACAK?
Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan askerlerden Onbaşı Burak Umut Gedik'in cenazesi, 10 gün sonra İstanbul Beşiktaş'taki baba evine getirildi. Şehidin annesi Arife Gedik ve ablası Arzu Gedik'in feryatları yürek dağladı
Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan askerlerden Onbaşı Burak Umut Gedik'in cenazesi, 10 gün sonra İstanbul Beşiktaş'taki baba evine getirildi. Şehidin annesi Arife Gedik ve ablası Arzu Gedik'in feryatları yürek dağladı.

TÖREN ÖNCESİ HELALLİK İSTENDİ

10 gün önce meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden, 27 yaşındaki makine mühendisi Burak Umut Gedik'in cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu morgundaki kimlik tespiti işlemlerinden ardından GATA'ya götürüldü. Gedik, burada düzenlenen askeri törenin ardından İstanbul'daki evine getirildi. Ataköy 5. Kısım Cami'nde ikindi vakti düzenlenecek tören öncesi, şehidin cenazesi helallik için evine getirildi.

"BIRAKIN BENİ YAVRUM GELDİ"

Cenazenin evin önüne gelmesiyle yakınlarının elinden kurtulan anne Arife Gedik, "Bırakın beni, yavrum geldi" diyerek cenaze aracının üzerine çıktı. Anne tabuta sarılıp feryat ederken, şehidin ablası Arzu Gedik de "Kardeşim" diye feryat etti. Evin önünde toplananlar, annenin tabuta sarılıp, "Ben ağladım, başka analar ağlamasın" feryatları üzerine gözyaşlarına boğuldu. Abla Arzu Gedik ise baygınlık geçirerek yere yığıldı. Anne ve abla yakınlarının yardımıyla sakinleştirilerek camiye gidecek otobüse bindirildi. Ardından cenazeyi taşıyan araç polis eskortları eşliğinde camiye götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.