Bizim derdimiz İlkadımın kazanmasıdır

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Şubat 2024 23:06
Bizim derdimiz İlkadımın kazanmasıdır

İhsan Kurnaz: Bizim derdimiz İlkadımın İlkadımlıların kazanmasıdır

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensuplar Derneği'ni ziyaret etti.

 

 

İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensuplar Derneği Başkanı Mehmet Kozal ve yönetimi tarafından sevgi ve coşkuyla karşılanan İhsan Kurnaz projeleri hakkında bilgi verdi.  

 

 

İhsan Kurnaz: Vatandaşımızın aleyhine asla karar alınmayacak. 

 

İhsan Kurnaz burada yaptığı konuşmada: “Bizim önceliğimiz İstişare ile hareket etmek  olacaktır. Vatandaşımızın aleyhine asla karar alınmayacaktır. Halkımızın düşüncesine başvurmak başlıca düsturumuz olacaktır.  Şunu çok net ifade etmek gerekir ki; bizim seçim kazanmakla sınırlı bir derdimiz yok. Bizim derdimiz İlkadım. İlkadım’ın geleceği. Biz tam olarak buna odaklandık. Evet, bir seçim yaşayacağız. Ancak biz biliyoruz ki, İlkadımlı hemşerilerimizin iradesi ve sandığa yansıyan tecellisi ile seçimi açık ara kazanacağız. Cumhur İttifakı olarak, AK Parti olarak bizim önceliğimiz her zaman İlkadım’ın geleceği olmuştur. Bizim derdimiz İlkadım’ın kazanması. Biz buna odaklandık. Çalışmalarımızı da buna göre planlıyor ve yürütüyoruz. İlkadım’ın kazanması için canla başla çalışacağız. 01 Nisan sabahı İlkadım özlediği gerçek belediyeciliğe kavuşacaktır. İlkadımın kaybedecek vakti yoktur" dedi. 

 

Davetlilerin sorularını cevaplayan İhsan Kurnaz'ın Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensuplar Derneğinden destek ve moralle ayrıldığı görüldü.  

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halil KIRBAŞ 29 Şubat 2024 08:14

    YENİ BİR ADAYLA YOLA ÇIKTIK. BU ADAY GERÇEKTEN ADAY GÖSTERİLECEK ADAYLARIN ÖNÜNDE OLAN BİLGİ BİRİKİMİ İLE TEŞKİLATÇILIĞIN HER KADEMESİNDE TECRÜBESİYLE OLAN EDEP VE HAYASIYLA ÇALIŞKANLIĞIYLA MALİ KONULARA HAKİMİYETİYLE EN BAŞTA DÜRÜSTLÜĞÜ MERHAMETİ VE DURUŞUYLA YENİ BİR İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI GELİYOR. ONU HALK SEVMİŞ DEĞER VERMİŞ HALKIN İRADESİ. HERŞEYİN ÜZERİNDEDİR. KARAR MİLLET İRADESİNİN TECELLİ EDECEĞİ 31MART AKŞAMI BELLİ OLACAKTIR. SON SÖZÜM YETER KARARDA SÖZDE MİLLETİNDİR DİYOR HEPİNİZE EN KALBİ SELAM VE SAYGILARIMI SUNUYORUM. SELAM VE DUA İLE