Bir Verzirköprü Sevdalısı: Recep Aslan

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Eylül 2023 19:35
 Bir Verzirköprü Sevdalısı: Recep Aslan
Merkezi Samsun'da bulunan Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Merkezi Samsun'da bulunan Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Vezirköprülüler Derneğine mülkiyeti kendilerine ait olmak üzere bina kazandıran Recep Aslan yayınladığı dergi ve broşürlerle Vezirköprünün kültür ve turizmini duyurmaya çalışıyor. Fırsat buldukça Vezirköprü'de köy köy gezerek vatandaşın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyor.

 

Recep Aslan: Vezirköprü için hiç bir görevden kaçmam

 

Teklif geldiği takdirde Vezirköprü Belediye Başkanlığına aday olabileceğini de ifade eden Recep Aslan: " Vezirköprü bulunduğu yerden daha ileri seviyelere layıktır. Her geçen gün daha fazla göç veren bir ilçe konumuna gelmesine gönlümüz razı değildir. Vezirköprü Coğrafi konum itibarıyla ülkemizin en güzel yerleşim birimlerinden birisidir. Zengin bir tarih, kültür ve turizm değerlerine sahip olan ilçemizi layık olduğu seviyeye taşımamız gerekmektedir. Tarımda sanayide bölgenin lokomotifi olması gerekmektedir. İmkan ve güven verildiği takdirde Vezirköprünün aslanları bunu başaracak güçtedir. Bu memleketin evlatlarını gurbet hasreti çekmekten kurtarmak boynumuzun borcudur. Vezirköprü için verilecek her göreve talibim " diyerek konuştu.

 

Gittiği her yerde Vezirköprü sevdalısı olarak tanınan Recep Aslan kimdir?

 

Recep Aslan 1971 yılında Vezörköprü Yürükçal Köyünde dünyaya geldi. İlköğrenimini aynı köyde tamamlayan Aslan Vezirköprü İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

 

Sosyal Bilimler Ön Lisans ve İşletme Fakültesi mezunudur.

1991-2005 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak 12 yıl İmam Hatip olarak görev yaptı. 2005 yılı Mayıs ayından itibaren Samsun İlkadım Belediyesinde görev yapmaktadır.

Muhasebe Yetkilisi

Muhasebe Müdür Yardımcılığı

Destek Hizmetleri Müdürü

Sosyal Yardım İşleri Müdürü

Temizlik İşleri Müdürlüğü 

Kreş Müdürü görevlerinde bulundu.

 

2009 yılından itibaren yaklaşık 15 yıldır Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir.

 

Halen İlkadım Belediyesinde Müdürlük görevi yürüten Recep Aslan evli ve 2 çocuk babasıdır. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.