BİR İYİLİK BİR YUVA KAMPANYASINDA KAVAK'TA YERİNİ ALDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Şubat 2021 20:48
BİR İYİLİK BİR YUVA KAMPANYASINDA  KAVAK'TA YERİNİ ALDI
Suriyenin İdlib kentinde evsiz kalan Müslümanlar için başlatılan 'Bir iyilik bir yuva' kampanyasına Kavak İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kavak Şubesi'de katıldı. Kampanya çalışmaları neticesinde iki ev kazandırıldı.

BİR İYİLİK BİR YUVA KAMPANYASINDA  KAVAK'TA YERİNİ ALDI


Suriyenin İdlib kentinde evsiz kalan Müslümanlar için başlatılan 'Bir iyilik bir yuva' kampanyasına Kavak İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kavak Şubesi'de katıldı. Kampanya çalışmaları neticesinde iki ev kazandırıldı. 


Kampanya ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulunuldu:


Her imkan bir imtihan, her imtihan bir imkandır hayatta..


Malum olduğu üzere hemen yanı başımızda içimizi acıtan canımıza yakan Suriye'de, zalimler Müslüman kardeşlerimize her türlü eziyet ve zulmü yaparak mülteci durumuna düşürmüşlerdir.


Bir bebek, bir çocuk, bir yaşlı, bir kadın soğuktan donarak ölmesin diye, bu acıya sessiz, duyarsız kalmak istemedik...


İnsanlığın derdiyle dertlenen cömert milletin evlatları olarak İdlib’te bir kapımız olsun diyerek, bir tuğla da olsa destek verelim istedik...


Bu nedenle Kavak İlçe Müftülüğümüz ile Türkiye Diyanet Vakfı Kavak Şubesi işbirliğiyle Suriye'nin İdlib kentindeki kardeşlerimiz için Biriket ev inşaası için “BİR İYİLİK BİR YUVA” kampanyası başlatmıştık.


İlk etapta ve kısa zamanda Kavak Müftülüğümüz öncülüğünde, İKİ İYİLİK KONUTU yaptırılmasına vesile olduk. Bir iyilik konutunu Müftülüğümüz görevlilerince, bir iyilik konutu da hayırsever esnafımız tarafından Hacı Bayram İnan adına yaptırılmıştır .


Bu hayra ortak olan, katkı sunan, dertlenen Müftülüğümüz görevlilerine ve hayır sever esnafımıza teşekkür ediyoruz.


Allah hayırlarını kabul ve makbul eylesin ...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.