• İHSANBAŞKAN

BİL OKULLARI SAMSUNA FEN ve ANADOLU LİSESİ AÇIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Mayıs 2018 11:07
BİL OKULLARI SAMSUNA FEN ve ANADOLU LİSESİ AÇIYOR
Başarılı eğitim ve öğretim faaliyetleriyle göz dolduran Samsun Bil Okulları bünyesine Fen ve Anadolu Lisesini de ekledi. Lise önümüzdeki dönemde eğitim vermeye başlayacak.

SAMSUN BİL OKULLARI  FEN ve ANADOLU LİSESİ AÇIYOR


Başarılı eğitim ve öğretim faaliyetleriyle göz dolduran Samsun Bil Okulları bünyesine Fen ve Anadolu Lisesini de ekledi. Lise önümüzdeki dönemde eğitim vermeye başlayacak. Bil okullarına bağlı liselerden mezun olan öğrencilere İstanbul Aydın Üniversitesi yüzde elli %50 burs imkanı sağlıyor. 


Samsun Bil Okulları yeni açılacak olan Fen ve Anadolu Lisesi ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı; 


FEN ve ANADOLU LİSEMİZ AÇILIYOR....

üstelik İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ %50 BURS İMKANI İLE..


Okullarımızda öğrenci merkezli, çağın getirdiği yenilikleri takip eden ve kullanan, gelişmelere açık bir öğretim programı kullanılmaktadır. Öğretim programlarımız ile öğrencilerimizin kendilerini her alanda ifade etmelerini sağlayacak olan ve öğretim ortamını zenginleştirecek her türlü bilimsel ve yaratıcı çalışmalara destek vermekteyiz. Okulumuzda milli eğitim müfredatıyla birlikte öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirecek, bilgilerini artıracak akademik programlara yer vermekteyiz.

Okulumuzda 9.,10.,11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Ortak Genel Kültür Dersleri, Alan Dersleri, Seçmeli Dersler ve sınavlara hazırlık programları sunularak, öğrencilerimizin hem hayata, hem de üniversiteye en iyi şekilde hazırlanmaları sağlanmaktadır.

Yalnızca akademik başarıya odaklı değil, sosyal, sanatla barışık, üretken, özgüven sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkartacak, geliştirecek Sanat, Spor, Kültür, bilim, vb. her türlü faaliyeti özgün programlarımız ile desteklemekteyiz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.