BİL KOLEJİNİN MİNİK YAZARLARI KİTAPLARINI İMZALADILAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Şubat 2018 16:29
BİL KOLEJİNİN MİNİK YAZARLARI KİTAPLARINI İMZALADILAR
Bil Kolejinin minik yazarları daha önce yayınladıkları öykü kitaplarını Karadeniz Kitap Fuarında ziyaretçilerine imzaladılar.
BİL KOLEJİNİN MİNİK YAZARLARI KİTAP FUARINDA 

Samsun Bil Koleji öğrencileri Samsunda açılan 4. Karadeniz Kitap Fuarını ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrenciler fuardaki stantları tek tek gezerek beğendikleri kitapları satın aldılar.

 Bil Kolejinin minik yazarları daha önce yayınladıkları öykü kitaplarını Karadeniz Kitap Fuarında ziyaretçilerine imzaladılar. 

Samsun Yazarlar Derneğinin standında kitaplarını imzalayan öğrenciler hayatlarında ilk defa Kitap Fuarında kitap imzalanın mutluluğunu yaşadık dediler. Öğrenciler bir süre Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'le de sohbet ederek kitap yazarlığı hakkında bilgi aldılar.
 
Bil Kolejinin minik yazarları daha fazla okuyup yazarak kendilerini geliştirmek istediklerini ve gelecekte ciddi eserlere imza atmayı hedeflediklerini de söylediler.  

Etiketler : BİL KOLEJİ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.