• İHSANBAŞKAN

BİL KOLEJİNDEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Şubat 2021 19:15
BİL KOLEJİNDEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET
Samsunun özgün ve kurumsal özel eğitim ve öğretim kurumlarından birisi olan Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ve Ortaokul Müdürü Metin Kılıç Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.
BİL KOLEJİNDEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

Samsunun özgün ve kurumsal özel eğitim ve öğretim kurumlarından birisi olan Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ve Ortaokul Müdürü Metin Kılıç Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bil Koleji Samsun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan, Ortaokul Müdürü Metin Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Mustafa Demir eğitim ve öğretim konusunda değerlendirmelerde bulundular. 

MUSTAFA DEMİR: EĞİTİM OLMAZSA OLMAZLARIMIZ ARASINDADIR

Demir Bil Kolejinin başarılı bir çizgisi olduğunu ifade ederek Samsunumuzun eğitim ve öğretiminde katkıda bulunduklarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Bu anlamda belediye olarak üzerlerine düşen göreve her zaman hazır olduklarını da dile getiren Demir şehrimizi hep birlikte imar etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Eğitim bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır dedi.

Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ziyaretin olumlu geçtiğini ifade ederek ilgi ve alakalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir'e teşekkür ediyorum dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.