Bil Koleji öğrencilerinden Samsuna Uluslararası başarı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Temmuz 2021 10:49
Bil Koleji öğrencilerinden Samsuna Uluslararası başarı
Her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekleyen Samsun Bil Koleji öğrencilerinden Miraç Kantar ve Anıl Ulaç Atan Uluslararası Sırbistan U17& Gençler 2021 Badminton Turnuvasında Çift erkekler kategorisinde 2. Olarak yurda döndüler.

Bil Koleji öğrencilerinden Samsuna Uluslararası başarı


Her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekleyen Samsun Bil Koleji öğrencilerinden        Miraç Kantar ve Anıl Ulaç Atan Uluslararası Sırbistan U17& Gençler 2021 Badminton Turnuvasında Çift erkekler kategorisinde 2. Olarak yurda döndüler.


BİL KOLEJİNDEKİ MİLLİ SPORCU ÖĞRENCİLERİ ARKADAŞLARINI DA MOTİVE EDİYOR

Samsunun başarılı etkin ve yetkin özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Koleji öğrencilerinin başarıları ülkemiz sınırlarını zorluyor. 

Son olarak Uluslararası Sırbistan U17& Gençler 2021 Badminton Turnuvasında Çift erkekler kategorisinde 2. Olarak yurda dönen Miraç Kantar ve Anıl Ulaç Atan’ın bir kez daha ülke çapında gurur yaşattığı görüldü. 


TURAN ARSLAN: BU GURUR HEPİMİZİN 


Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan elde edilen başarının milli bir heyecan ve gurura yol açtığını ifade ederek: “ Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Elde ettikleri başarılarla ülkemizi uluslararası şampiyonalarda başarıyla temsil edip 2. lik gibi önemli bir derece alarak dönmüşlerdir. Okulumuz öğrencileri her dalda başarıya adaydır. Uluslararası Sırbistan U17& Gençler 2021 Badminton Turnuvasında, Çift erkekler kategorisinde 2. Olan okulumuz lise öğrencilerimizden Miraç Kantar ve Anıl Ulaç Atan'ı tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.