BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ CANLI YAYINDA ŞİİR OKUDULAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Mayıs 2020 16:16
BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ CANLI YAYINDA ŞİİR OKUDULAR
Bil Koleji kültür ve sanat faaliyetleri okulların uzaktan eğitime geçmesine rağmen hız kesmeden devam ediyor.

BİL KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

Bil Koleji kültür ve sanat faaliyetleri okulların uzaktan eğitime geçmesine rağmen hız kesmeden devam ediyor.


ÖĞRENCİLER CANLI YAYINDA ŞİİRLERİNİ OKUDULAR


Bil Samsun Koleji uzaktan eğitimi ilk günden itibaren herkese örnek olacak bir şekilde profesyonel olarak uygulamış ve uygulamaya devam etmektedir.
İdareciler ve öğretmenler sadece eğitim ve öğretim değil aynı zamanda kültür sanat faaliyetlerini her alanda güzel bir şekilde devam ettirmeye gayret göstermekte ve birçok alanda ilkleri yapmaktadırlar. Bu bağlamda ilkelerini bir yenisini ekleyen Samsun BİL Okulları bu sefer uzaktan canlı şiir dinletisi ile uzaktan eğitimi daha canlı hale getirmiştir.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin gayretiyle hazırlanan "Şiir Her Yerde" adlı şiir dinletisi dinleyiciler tarafından büyük beğeni kazanmış ve tekrarının yapılması için birçok talep almıştır.


İçinde bulunduğumuz bu dönemde bunun gibi sanatsal faaliyetleri yapmanın gururunu yaşayan öğrenciler ve öğretmenler, insanların sanata ve edebiyata olan ilgilerinin daha da artmasını temenni etmektedirler.


Şiir gecesine katılan konuklar; daha önce hiçbir yerde online canlı şiir gecesini görmediklerini ve ilk kez yaşadıkları bu anın gayet güzel ve alkışı hak ettiğini ayrıca böylesine güzel bir etkinliğe öncülük edip kendilerine sunan tüm BİL Koleji ailesine ve öğrencilerine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.