• İHSANBAŞKAN

BEYKÖYLÜLERDEN SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Ağustos 2019 15:25
BEYKÖYLÜLERDEN SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNE ZİYARET
Kavak Beyköy Mahallesi Mustafa Kaya, İş İnsanı Necmeddin Doyaroğlu, 1. Ordu Komutanlığında görevli Asb. Faik Ünal ve Ankara İl Jand. Komutanlığında görevli Jnd. Uzm. Nurettin Baş Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Seveni ile soh

BEYKÖYLÜLERDEN SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNE ZİYARET


Kavak Beyköy Mahallesi Mustafa Kaya, İş İnsanı Necmeddin Doyaroğlu, 1. Ordu Komutanlığında görevli Asb. Faik Ünal ve Ankara İl Jand. Komutanlığında görevli Jnd. Uzm. Nurettin Baş Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Seveni ile sohbet ettiler.


Beyköylüler Samsun Yazarlar Derneğinin çalışmalarını takip ettiklerini ve bölgede ciddi bir kültürel boşluğu tamamladığını belirttiler.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ziyaretçilerine başta Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu kitabı olmak üzere yayınladığı eserleri hediye etti.


Beyköylüler de Ahmet Seven’e günün anısına dostluğun devam etmesi ve unutulmaması anlamında fincan takımı hediye ettiler. Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek : “Beyköy tarih ve konum itibarıyla Kavak ilçesinin önemli bir köylerinden birisidir. Sınırları içerisinde yer alan tarihi değere sahip Asarkale değerlendirilebilirse turizme kazandırılabilir. Tanıtım için gerekli çalışmaların bir an evvel yapılması kanaatindeyim. Ziyaret ekibinin bu konularda duyarlı olması sevindiricidir” diyerek konuştu.  


Ziyarete katılan Kavak Beyköy Mahallesi Mustafa Kaya, İş İnsanı Necmeddin Doyaroğlu, 1. Ordu Komutanlığında görevli Asb. Faik Ünal ve Ankara İl Jand. Komutanlığında görevli Jnd. Uzm. Nurettin Baş  Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı  teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.