• İHSANBAŞKAN

BEM-BİR SEN'DEN OSMAN GENÇ'E ZİYARET

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 11 Nisan 2014 10:52
BEM-BİR SEN'DEN OSMAN GENÇ'E ZİYARET
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay ve Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever Şube sekreteri Savaş Gayretli Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret ederek, Canik'te üçüncü kez rekor oyla yeniden Başkan seçilmesini tebrik etti.
 Bem-Bir-Sen  Genel Başkanı Mürsel Türbay  ve Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever Şube sekreteri Savaş Gayretli Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret ederek, Canik'te üçüncü kez rekor oyla yeniden Başkan seçilmesini tebrik etti.

'HALKİMİZA HİZMET EDİYORUZ'

Ziyaretçilerine teşekkür eden Başkan Genç, halka hizmet etmekten onur duyduklarını belirterek, "Tek gayemiz halkımıza hizmet etmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak. Canik'te başarılı bir 10 yıl geçirdiğimize inanıyorum. Önümüzdeki 5 yılda da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak bizleri bu göreve layık gören halkımıza hizmet edeceğiz. Canik'te büyük sorunları çok şükür aştık. Ancak yapacaklarımız elbette bitmedi. Yine halkımızla birlikte yeni eklenen köylerimiz de dahil olmak üzere ilçemizde eksiklikleri tek tek gidereceğiz" dedi.

'PROJELERİMİZ HALKİN ONAYİNİ ALDİ'

Türkiye'nin önemli bir seçimi geride bıraktığına işaret eden Genç, "Çok şükür ki milletimiz ülkemiz ve Başbakanımız üzerinde oyun oynayanlara en güzel cevabı sandıkta vermiştir. Aziz milletimiz bu ülkenin Başbakanına ve geleceğine sahip çıkmıştır. 30 Mart'ta bir kez daha gördük ki milletimiz montajlara, kasetlere, oyunlara itibar etmiyor, projelere bakıyor. Gerek Canik'te bizim projelerimiz, gerekse hükümetimizin ülkemizin geleceği için hazırladığı projeler milletimizin onayını almıştır" diye konuştu.

'ARTİK USTALİK DÖNEMİMİZ'

Canik'in Samsun'un merkezi haline geldiğini belirten Genç, "Eskiden insanlarımız Canik'ten 'çarşıya' giderdi. Şimdi sadece Samsun'un merkez ve ilçelerinden değil, bölgeden insanlar ilçemize geliyor. Artık ustalık dönemimiz. İlçemiz için hazırladığımız projelerimizi öncelik sırasına göre sırasıyla uygulayacağız. Bu dönem hayata geçireceğimiz diğer projelerimizle Canik 2023'e hazır hale gelecek. Canik'in geleceği için bıraktığımız her eser bize onur veriyor" şeklinde konuştu.

Etiketler : BEM-BİR SEN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.