BEM-BİR SEN'DEN KAVAK BELEDİYESİNE ZİYARET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Nisan 2014 10:20
BEM-BİR SEN'DEN KAVAK BELEDİYESİNE ZİYARET
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve beraberinde Şube sekreteri Savaş Gayretli Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunu makamında ziyaret etti. Ziyarette kavak Belediye Başkan yardımcısı Reşat Ayyıldız da hazır bulundu.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve beraberinde Şube sekreteri Savaş Gayretli Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunu makamında ziyaret etti. Ziyarette kavak Belediye Başkan yardımcısı Reşat Ayyıldız da hazır bulundu.

Sever Kavak ilçesinin hizmete ihtiyacının olduğunu ifade ederek kendilerine düşen görevde daima yanında olacağını söyledi. sendikal faaliyetlerin hızlı bir şekilde devam ettiğini Kavak Belediyesi çalışanlarının da sorunlarının takipçisi olduğunu söyleyen Sever ziyaretlerimiz ilerleyen zamanlarda da devam edecektir dedi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da Bem Bir Senin çalışmalarını önceden beri tekip ettiğini başarılı bulduğunu bu anlamda tecrübe ve birikimlerden yararlanmayı ihmal etmeyeceğini personelinin yasal çerçeveler içerisinde hak ve hukuklarını gözeteceklerini dile getirerek amacımız hep birlikte Kavak ilçemizin daha güzel yarınlara taşınmasıdır. Bu hedef doğrultusunda el ele vermek zorundayız. samimi ve verimli çalışmalarımızın neticesini yakında göreceğimiz ümidini taşıyorum diyerek konuştu.

Etiketler : BEM-BİR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.