Bem Bir-Sen Mekke'de Yaşar Doğu kitabı hediye etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Mart 2017 12:45
Bem Bir-Sen  Mekke'de Yaşar Doğu kitabı hediye etti
Umre görevini yerine getirmek üzere ekip halinde Suudi Arabistan'a giden Samsun Bem Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin Sever Mekke'de Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı kitabı hediye etti.
 Umre görevini yerine getirmek üzere ekip halinde Suudi Arabistan'a giden Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir-Sen)Samsun  Şube BaşkanıNurettin Sever Mekke'de Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı kitabı hediye etti.

Umre görevini yerine getirmek üzere ekip halinde Suudi Arabistan'a giden Samsun Bem Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin Sever Mekke'de market işleten Samsun/Kavaklı Şaban Bat'a Arş. Yazar Ahmet Seven'in kaleme aldığı Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı kitabı hediye etti. 

Mekke'de hemşehrisi Yaşar Doğu'nun kitabını hediye olarak almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şaban Bat; ' Türkiye'den şahsıma hediye edilen  Yaşar Doğu kitabından dolayı son derece mutlu oldum. Yaşar Doğu örnek ahlakı ve sporculuğu ile gönlümüze taht kurmuş bir isimdir. Rabbim onu inşallah umre sevabına nail eder. Başta Nurettin Sever olmak üzere ziyaretime gelen Savaş Gayretli ve İshak Bekiroğulları'na da ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.

NURETTİN SEVER UMRE GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMENİN HUZURUNU YAŞIYORUZ
Samsun Bem Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin Sever yaptığı açıklamada bu yıl arkadaşlarımızın da katılımıyla umre görevimizi yerine getirdik. Manevi atmosferden dolayı hepimiz büyük haz duyduk. Umre görevimiz süresince birbirimizle daha fazla kaynaşıp kenetlenme fırsatı da bulduk. Rabbim hepisinden razı olsun.  Burada ülkemiz ve milletimiz için bol bol dua ettik. Bu arada Türkiye'den gelirken yanımızda çam sakızı çoban armağanı misali Yaşar Doğu kitabı da getirmiştik. Hediye ettiğimiz arkadaşların mutluluğunu ifade etmek gerçekten çok zor. Tüm Dünya'da Yaşar Doğu'nun  gerek sporculuğunu gerekse ahlakını örnek alıyorlar. Bunu görüp yaşamak çok sevindirici" diyerek konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.