• İHSANBAŞKAN

Bazı TV Kanalları Emperyalizmin oyunlarına hizmet ediyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Aralık 2016 12:45
Bazı TV Kanalları Emperyalizmin oyunlarına hizmet ediyor
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven:Televizyon Kanallarının bizim kültürümüze yabancı aile ve maneviyatı bozucu program hazırladıklarını ifade ederek; böylelerini gizli ihanetin içerisinde olduklarını sanıyoruz dedi.
 Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven:Televizyon Kanallarının  bizim kültürümüze yabancı aile ve maneviyatı bozucu program hazırladıklarını ifade ederek; böylelerini gizli ihanetin içerisinde olduklarını sanıyoruz dedi. Millete rağmen millete muhalif oluyorlar.

KANALLAR MİLLETİN DEĞER AYARLARINA DÖNMELİDİR. 

SEVEN:TELEVİZYON KANALLARI EMPERYALİST İŞGALDEN KURTARILMALIDIR 

'Televizyon kanallarında yayınlanan programlarda din tarih kültür vatan millet bayrak aile ahlak ve maneviyata dair saldırı veya rencide edici söz tavır ya da nesne varsa bilmeli ki bu kanal ve programlar gizli ihanet peşindedir. Toplumu şuursuzlaştırmak için yaptıkları gizli oyunlardır. Bunu halkın sevdiği sanatçı diyerek hoş ve masum gördüğü kişiler eliyle yaptırmaktadırlar.
Evlilik Programları, Ben bilmem eşim bilir, Survair, Yetenek sizsiniz ahlaksızlığa özendirici dizi filmler gibi onlarca program. Bugün TV Kanallarımız emperyalizmin işgali altındadır. Bizim birinci meselemiz bu işgalden kurtarmaktır. Bu hususta RTÜK görevini hakkıyla yapmamaktadır'


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.