Bayramda teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verelim

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Eylül 2015 23:01
Bayramda teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verelim
Kurban Bayramında göstereceğimiz birlik ve beraberlik tablosu teröre karşı verilecek en anlamlı cevap ve mesaj olacaktır.

Bayramda teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verelim

 

Kurban Bayramında milletimiz birlik ve beraberlik tablosuyla teröre karşı anlamlı bir mesaj verecektir.

 

Bu bayramda samimiyet sınavı vereceğiz

Kurban Bayramında göstereceğimiz birlik ve beraberlik tablosu teröre karşı verilecek en anlamlı cevap ve mesaj olacaktır.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERELİM

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kurban Bayramının birlik ve beraberliğimizi yeniden kaynaştırmak için bir fırsat ve vesile olduğunu ifade etti.

 

Seven yaptığı açıklamada:

"Birlik ve Beraberliğimizi perçinlemek adına bu bayram diğerlerinden daha farklı olmalıdır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu da göz önüne alarak Şehitlerimize saygı, hainlere ve teröre cevap manasında uzatmadık el bayramlaşmadık kimse bırakmayalım. Sebebi ne olursa olsun kırgınlık ve küskünlükler tamamen sona ermelidir. Bayram Din, vatan, millet ve  bayrak aşkına sevgimizi açıkça ortaya koyabilmek için önümüze gelmiş bir fırsattır.  Böylece hem milletimize duyduğumuz sevgiyi gösterecek, hem de teröre karşı anlamlı bir cevap verilmiş olacaktır. Bu davranış yediden yetmişe herkesin üzerine düşen bir insanlık borcudur. Kurban Bayramında bütün ülke sathında bir sevgi yumağının oluşması için  milletçe el ele gayret göstermeye çalışılmalıdır. Ülke olarak aynı zamanda samimiyet sınavından geçtiğimiz de unutulmamalıdır. Önümüzde ciddi bir fırsat vardır ve bu fırsat iyi değerlendirilmelidir" dedi. 

 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.