BAYRAM ERİŞGİN KADEF'E ADAYLIĞINI AÇIKLADI

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 15 Nisan 2019 19:43
BAYRAM ERİŞGİN KADEF'E ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kavak Dernekler Federasyonunun 28 Nisan 2019 Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul seçiminde Bayram Erişgin Kadef Genel Başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı.

BAYRAM ERİŞGİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Bayram Erişgin 28 Nisan'da yapılacak olan Kavak Dernekler Federasyonu Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 


Yönetim kurulu kararıyla Kadef Başkalığına getirilen ve halen Başkan olan Bayram Erişgin 13 Nisan Cumartesi günü Kadef Dernek Başkanları ve delegeleri ile birlikte kahvaltı programı düzenledi. Toplantıda konuşan Erişgin yapılacak olan Genel kurulda Genel Başkanlığına aday olduğunu söyleyerek destek istediğini belirtti.


Kadef Delegesi de olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaşta kahvaltıya katılarak birlik beraberlik mesajı verdi. Seçimlerdeki desteklerinden dolayı Kadef Ailesine teşekkür etti.


Erişgin daha önce Genel Başkanlık görevini yürütürken Yönetim Kurulu kararıyla başkanlıktan çıkarılan Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün ardından Genel Başkanlık görevine getirilmiş olup halen bu görevi yürütüyor. 


Bayram Erişginle birlikte KADEF'e kimlerin aday olacağı merak ediliyor. 


Astsubay emeklisi olan Bayram Erişgin 2014-2019 yılları arasında MHP'den İlkadım Meclis Üyesi olarak görev yapmış 31 Mart yerel Seçimleri için MHP'den Kavak Belediye Başkan Aday adayı olmuştu. Erişgin KADEF Yönetim Kurulu üyesi olarak ta görev yapmaktaydı. 


ADAYLIKLARI KONUŞULUYOR


ERSİN ERGE, ALTAN SÖKMEN VE ŞERİF KORKMAZ'IN ADAYLIK İÇİN DERNEK BAŞKANLARI VE DELEGELERDEN NABIZ YOKLADIKLARI GÖRÜLÜYOR. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.