BAŞKAN TOK'TAN BELEDİYE PERSONELİNE ZİYARET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Mayıs 2014 13:04
BAŞKAN TOK'TAN BELEDİYE PERSONELİNE ZİYARET
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye binasında bulunan personeli ziyaret ederek hem tanıştı hem çalışan personel ile bire bire görüştü.
ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİN EN BÜYÜK ADIMI İLKADIM

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye binasında bulunan personeli ziyaret ederek hem tanıştı hem çalışan personel ile bire bire görüştü. Şeffaf belediyeciliğin örneği İlkadım Belediyesi olduğunu belirten Başkan Tok " Halkıyla bütünleşen belediyecilik adına atılan en büyük adımlar İlkadım'da " dedi.

İlkadım Belediye binasında tüm birimleri gezerek personel ile tanışan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok aynı zamanda çalışanların taleplerini dinledi. Beraber yapılan işler sonrası büyük başarılara imza atılacağını belirten  Başkan  Tok: "Göreve geldiğimiz günden bu zamana şeffaf belediyecilik adına yapılan hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Personellerimiz ile birlikte bilgi alışverişi yaparak daha büyük daha güzel projelere imza atacağımızdan şüphemiz yoktur. Aİle olarak çıktığımız yolda hiç bir zaman hız kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Büyük bir aileye sahipolmak İlkadım'ı her geçen gün daha da güçlendiriyor" dedi.

Birim müdürlerini ve çalışanları odasında tek tek ziyaret eden Erdoğan Tok: "Halkımızla bütünleşmiş bir belediye olarak, vatandaşlarımızdan gizlimiz saklımız olmadan şeffaf belediyeciliği sergiliyoruz.Vatandaşlarımız, belediyenin girişinden gideceği birime kadar güler yüzle karşılanıyor. İlkadım Belediyesi içindeki tebessüm ile sadece ilçe halkına değil yapılan kusursuz hizmetler ileSamsun'un güler yüzü oluyor." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.