BAŞKAN TOK GARNİZON KOMUTANI EKİNCİ'Yİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Mayıs 2014 21:05
BAŞKAN TOK GARNİZON KOMUTANI EKİNCİ'Yİ ZİYARET ETTİ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Kurum Kampüsü Projesi çehreyi değiştirecek.

Başkan Tok Garnizon Komutanı Ekinciyi ziyaret etti

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

 Samsun Sahra Sıhhıye Okulu ve  Eğitim Merkezi  Komutanlığı binasında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci'yi  ziyaret eden Başkan Erdoğan Tok'u anı defterine yazı yazdı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Eski Samsun Havaalanına yapılması düşünülen kamu kampüsü projesi hakkında bilgi verdi.

 İlkadım Belediyesi'nin iki ayrı hizmet binasının bulunmasının hizmet bütünlüğünü bozduğunu ifade eden Başkan Tok,  Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu bir çalışma içersinde olacaklarını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, " Şehrin gelişmesine katkı sağlamak adına Eski Havaalanının yanında bulunan 180 dönümlük alana, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız bir çalışma bütün binaları bir araya toplayacağız. Sosyal donatıları olan geniş otopark ile yeni bir yapılaşma ile şehrin trafik yükünü rahatlatarak hem gelişmesine hem de ilçemizin hizmet alma noktasında önünü açacağız." diye konuştu.

 Nüfusu ve konumu itibariyle metropol bir ilçe olan İlkadım Belediyesinin iki ayrı yerde belediye binasının bulunmasının hizmet bütünlüğünü sağlayamadığını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, " Eski iki belediye binasının yerine, akıllı belediyecilik kapsamında modern, kurumsal yapıyı ve disiplini sağlayacak yeni belediye hizmet binasını kısa zamanda hayata geçireceğiz." dedi.

Tok ziyaretin sonunda Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci'ye ziyaretin anısına vazo hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.