BAŞKAN SARICAOĞLU KAVAK ORGANİZE SANAYİİNİ GEZDİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Mayıs 2014 12:53
BAŞKAN SARICAOĞLU KAVAK ORGANİZE SANAYİİNİ GEZDİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kavak Organize Sanayiini gezerek, müteşebbis firmaları ziyaret etti. Firma yetkilileriyle ayrı ayrı görüşen ve onların düşüncelerini alan Sarıcaoğlu daha sonra çalışma
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kavak Organize Sanayiini gezerek, müteşebbis firmaları ziyaret etti. Firma yetkilileriyle ayrı ayrı görüşen ve onların düşüncelerini alan Sarıcaoğlu daha sonra çalışmaları yerinde inceledi. 
Sanayiide faaliyet gösteren firma yetkililerinin sorunlarını yerinde dinleyen Sarıcaoğlu işçilerle yemek yiyerek konuşma yaptı. 
Sarıcaoğlu firma yetkililerine Kavak Organize Sanayi bizim gözbebeğimiz, can damarımızdır. Siz üzerinize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Hem üretiyor hem de işçi istihdam ediyorsunuz. Ülkemizin ekonomisine katkınız bizi onurlandırmaktadır. Belediye olarak ekibimle 24 saat sizlerin yanındayım. Yükünüzü birlikte paylaşalım. Yola çıktığımız bu yolculukta her zaman birlik ve beraberlik içerisinde huzur dolu bir Kavak için yürüyüşümüze devam edeceğiz diyerek konuştu. 
Firma yetkilileri de Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlunun zaman zaman kendilerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu diye getirerek yanımızda olması bize güç veriyor dediler.

Etiketler : SARICAOĞLU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.