BAŞKAN SARICAOĞLU HAMİT SEVEN'İ ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Eylül 2018 19:40
BAŞKAN SARICAOĞLU HAMİT SEVEN'İ ZİYARET ETTİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde AK Parti Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven'i de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde AK Parti Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven'i de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Bir dizi ziyaretler için Ankara'da bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu AK Parti Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven'i ziyaret etti. Ziyaretinde Hamit Seven'e kahve fincanı takımı ile Kavak Gazetesi ve çalışmaların yer aldığı broşürleri hediye ederek bir Kavakta gerçekleşen faaliyetler hakkında sohbet ettiler.

Sarıcaoğlu; Hamit Seven sevdiğimiz ve AK Parti Genel Merkezinde yaptığı başarılı görevlerle onur duyduğumuz bir hemşehrimizdir. Kendisini ziyaret ederek çalışmalarını tebrik edip başarılarının devamı dileğinde bulundum dedi.  

Hamit Seven'de Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  bende  kendisine çok teşekkür ediyorum.Kavaktaki çalışmalarıyla birlikte memleketten konuştuk. Mutlu oldum dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.