Başkan İhsan Kurnaz'a okul arkadaşlarından duygulandıran ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Nisan 2024 21:50
Başkan İhsan Kurnaz'a okul arkadaşlarından duygulandıran ziyaret
Terme İmam Hatip Lisesi'nden Mezun sınıf arkadaşları İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ı ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Başkan İhsan Kurnaz'a okul arkadaşlarından duygulandıran ziyaret

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı-AK Parti'den İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

 

İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz'ı mezun olduğu Terme İmam-Hatip Lisesindeki sınıf arkadaşları toplu olarak tebrik ziyaretinde bulundular.

 

1984 yılında Terme İmam Hatip Lisesinden mezun olan bir grup arkadaş; 12/ B sınıfında birlikte okudukları İhsan Kurnaz'ın liseden mezun olduktan 40 yıl sonra İlkadım Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk, heyecan ve onur duyduklarını ifade ettiler.

 

 

Sınıf arkadaşları İhsan Kurnaz Başkana  "Rabbim hayırlı, güzel hizmetler nasip eylesin, mahcup etmesin" dediler. Başkan İhsan Kurnaz'ı ziyaret edenler arasında okul arkadaşı Eğitimci-Şair Yazar Ahmet Sezgin de yer aldı. Sezgin, sınıf arkadaşı başkana son çıkan kitaplarını imzalayarak hediye etti. Sezgin, Başkan İhsan Kurnaz'ın  Samsun ve ülkemizde liyakatli, örnek bir belediyecilik hizmeti vermesini, özellikle de kültür ve sanat alanında güzel işler beklediğini ifade etti.

 

Başkan İhsan Kurnaz; " Her biriyle ayrı hatıraları paylaştığımız arkadaşlarımın ziyaretlerinden dolayı tarifi imkansız mutluluk yaşadım. Kısa süre içerisinde de olsa duygulu anlar yaşadık. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

 

 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a toplu olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sınıf arkadaşlarından bazıları 40 yıl önceki okul hatıralarından bahsetti. Başkan Kurnaz sınıf ve okul Arkadaşlarının, gönül dostlarının bir araya gelerek kendisini toplu olarak ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu ifade ederek arkadaşlarına tek tek sarılarak teşekkür etti. İkram ve toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ziyaret sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.