BAŞKAN DEMİRTAŞTAN EMNİYETE ZİYARET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Eylül 2012 20:00
BAŞKAN DEMİRTAŞTAN EMNİYETE ZİYARET
SAMSUN merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İsmail Türkmenli'yi ziyaret ederek, yeni görevinde 'başarılar' diledi.
SAMSUN merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İsmail Türkmenli'yi ziyaret ederek, yeni görevinde 'başarılar' diledi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü iken Samsun'a atanan İsmail Türkmenli'yi makamında ziyaret eden Başkan Demirtaş, emniyet teşkilatının; huzur, güvenlik ve asayiş konularında çalışmalarında belediye olarak her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek, " Halkımızın huzur ve refahı için kolluk kuvvetlerimizle koordineli olarak çalışıyoruz. Bundan sonrada bu koordinasyon göre devam edeceğiz." dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Türkmenli ise, "Emniyet teşkilatı olarak tüm hizmetlerimizi vatandaş odaklı yürütüyoruz. Vatandaşın olmadığı, kabul görmediği ve desteklemediği hiçbir proje artık günümüzde yürümüyor. Bizim ilk etaptaki en büyük yardımcımız, bize destek olan belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız ve değerli halkımızdır. Güvenli ve yaşanabilir bir şehir için emniyet güçleri tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.