BAŞKAN DEMİRTAŞ'I DUYGULANDIRAN BİRLİKTELİK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Ocak 2013 20:08
BAŞKAN DEMİRTAŞ'I DUYGULANDIRAN BİRLİKTELİK
Çalışanıyla uyumlu, adil bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirtaş, İlkadım'da özlenen birlik ve beraberlik ortamını sağladıklarını ifade etti.
BAŞKAN DEMİRTAŞ'I DUYGULANDIRAN BİRLİKTELİK

Çalışanıyla uyumlu, adil bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirtaş, İlkadım'da özlenen birlik ve beraberlik ortamını sağladıklarını ifade etti.  

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyede çalışan memurlarla onuruna verilen yemekte bir araya geldi. Kamusen'e bağlı Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkanı Cemal Kasa, Bembir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Özmen, Ahmet Seven, Burhan Taş, Kamuran Toker,  Başkan Danışmanı Şerif Mırık, daire müdürleri ve memurların eksiksiz katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik havası hakimdi. Yaklaşık 250 memurun eksiksiz olarak katıldığı programda memurlar adına konuşan Hukuk İşleri Müdürü Ahmet Önder, Siyasi görüş gözetmeksizin adaletli bir yönetim anlayışı sergileyen Başkan Necattin Demirtaş'a tüm çalışanlar adına teşekkür etti.

 DEMİRTAŞ'I DUYGULANDIRAN TABLO

Onuruna verilen yemekte konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tüm çalışanların eksiksiz olarak katılım sağladığı programda özlenen bir tabloyu gördüğünü ve çok duygulandığını ifade etti.  Göreve geldiği günden bugüne tüm çalışanların aidiyet duygusuna  sahip olması gerektiğine vurgu yaptığını ifade eden Demirtaş, " Bugün burada çok güzel bir birliktelik sağlamışsınız. Bu birliktelik beni oldukça duygulandırdı. Sizin bu güçlü birlikteliğiniz olduğu müddetçe hizmetteki kalitemiz daha da artacaktır." dedi.

ÇALIŞANLARIMIZ ÜRETMELİ

Çalışanların kendi çalıştığı kurumuna ''Ben nasıl katkı sağlamalıyım düşüncesini benimsemesi'' gerektiğinin altını çizen Başkan Demirtaş, " Fikirler benim için çok önemli.Her fikir uygulama alanı bulamayabilir. Ama düşünceler ve fikirler değerlidir. Düşünmek, üretmek, katkı sağlamak çok önemlidir. Bir kurumda, yanlış adam ve kötü adam olduğuna inanmıyorum.Yanlış insanların çok olduğuna da inanmıyorum. Her çalışan kendi mesleki bilgisi ve yeteneği ile ilgili yaşadığı ilçeye katkıda bulunmalıdır. Öyle düşünmelidir. Herkes işin bir ucundan tutmalı. Belediyenin projelerine ve çalışmalarına destek vermelidir.'' diye  konuştu

Konuşmanın ardından Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkanı Cemal Kasa, Başkan Necattin Demirtaş'a Samsunspor atkısı ve forması hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.