BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARA KENDİ ELİYLE AŞÜRE DAĞITTI."> BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARA KENDİ ELİYLE AŞÜRE DAĞITTI."> BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARA KENDİ ELİYLE AŞÜRE DAĞITTI.">

BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARA KENDİ ELİYLE AŞÜRE DAĞITTI.

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Kasım 2013 15:26
<font color=BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARA KENDİ ELİYLE AŞÜRE DAĞITTI." />
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Muharrem ayı dolayısıyla 1500 kişilik aşure dağıttı.
BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARA KENDİ ELİYLE AŞÜRE DAĞITTI.

-İLKADIM'DA 4 FARKLI NOKTADA 1500 KİŞİLİK AŞÜRE DAĞITILDI.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Muharrem ayı dolayısıyla 1500 kişilik aşure dağıttı.

Mecidiye,Fatih Sultan Mehmet,Gazi,Çiftlik caddeleri önünde kurulan dağıtım noktalarının başına geçerek vatandaşlara aşure ikram eden, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi.
Her yıl Muharrem ayının 10'unda geleneksel olarak yapılıp dağıtılan aşurenin kardeşlik ve barışa hizmet etmesini istediklerini ifade eden Başkan Demirtaş, "Muharrem ayı dolayısıyla Türk-İslam geleneğinde önemli bir yer teşkil eden aşure, insanlık tarihi kadar eski bir gelenektir. Aşure gününün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır.Biz de İlkadım Belediyesi olarak her yıl Muharrem ayının başında, bu geleneği yaşatıp vatandaşlara aşure dağıtıyoruz. Aşure bizlerin ortak değeri. Toplumsal barışın ve kardeşliğin sağlam temellere oturması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın hicri yılbaşını, Muharrem ayını kutluyorum" diye konuştu.
Etiketler : aşüre
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.