Başkan Demir Kitap Kampanyasına Yaşar Doğu kitabıyla katıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Mayıs 2021 20:16
Başkan Demir Kitap Kampanyasına Yaşar Doğu kitabıyla katıldı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile birlikte Adalet Bak
SAMSUN'DA HÜKÜMLÜLER İÇİN KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Adalet Komisyonu Başkanı  Kemal Alver, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, OMÜ Rektörü  Prof. Dr. Yavuz Ünal ile birlikte Adalet Bakanlığı - Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan Kitap Bağışı Kampanyası'na katıldı.

Başkan Mustafa Demir hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanması ve kütüphanelerin etkin kullanılabilmesi amacıyla düzenlenen organizasyona  "100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" ve ''Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu" kitapları ile destekte bulundu.

Ahmet Seven'den tebrik ve teşekkür 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. Yazar Ahmet Seven: " Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i tarafımdan yazılan  ''Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu" kitabını bağış olarak vermesinden dolayı dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Yakışanı yapmıştır" dedi  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.