Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi

Başkan Mustafa Demir Öğretmenler Gününü Kavak'ta Öğretmenlerle birlikte kutladı

 

Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi

 

24 Kasım Öğretmenler Gününde Kavak İlçesine gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i Kavak Kaymakamı Faruk Atar ve Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu birlikte karşıladı.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Üstündağ ile Güvenpark tesislerinde Kavak Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ile bir araya gelerek Öğretmenler Gününü kutladı.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kaymakam Faruk Atar Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük ile Rıdvan Çelikel Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle birlikte pasta kesip  24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. 

 

Öğretmenlerden Başkan Demir'e Teşekkür

 

Kavaklı Öğretmenler "Öğretmenler gününde bizi yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir'in katılımlarıyla moral depoladık gurur duyduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim için anlamlı bir gün ve anı oldu" dediler. 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Öğretmenlerin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade ederek Dünyanın en güzel en anlamlı mesleğini tercih edip bu görevi hassasiyetle yerine getiren öğretmenlerimizin gününü kutluyorum diyerek konuştu. Öğretmenlerle sohbet eden Demir bugün öğretmenlerle birarada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu da ifade etti.  

 

Başkan Sarıcaoğlu'ndan Başkan Mustafa Demir'e teşekkür  

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçemizi ziyaret ederek aramızda bulunan değerli başkanımız Mustafa Demir'e çok teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı bir günde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaymakamımız,  Milli Eğitim Müdürümüz ve Öğretmenlerimizle birlikte birarada bulunup kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Şükranlarımı sunuyorum diyerek konuştu. 

 

  • 5 / 1 Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi 0

  • 5 / 2 Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi 1

  • 5 / 3 Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi 2

  • 5 / 4 Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi 3

  • 5 / 5 Başkan Demir Kavak'ta Öğretmenlerle biraraya geldi 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.