Bakır Ladik'te çalıştaya katıldı

SİYASET Haber Girişi : 24 Temmuz 2012 16:26
Bakır Ladik'te çalıştaya katıldı
Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay BAKIR’ın destek ve himayelerinde gerçekleştirilen “Tarım ve Hayvancılık Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı” Lâdik İlçemizde gerçekleştirildi.
Tarım ve Hayvancılık Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Lâdik’te Gerçekleştirildi:

 

Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay BAKIR’ın destek ve himayelerinde gerçekleştirilen “Tarım ve Hayvancılık Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı” Lâdik İlçemizde gerçekleştirildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda 23.07.2012 tarihinde gerçekleştirilen çalıştayda yaklaşık yirmi bildiri sunuldu. Çalıştayda Prof. Dr. Nazmi POLAT “Lâdik Gölü Balıkçılığının Dünü, Bugünü ve Geleceği”, Prof. Dr. İsmail KAYA “Lâdik’te Hayvancılık”, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alper BAŞTÜRK “Lâdik’te Tarım ve Hayvancılık”, Et Üreticileri Birliği Başkanı Sadullah KİRENCİ “Lâdik’te Kırmızı Et Yetiştiriciliği”, Lâdik Ziraat Odası Başkanı İmdat DEMİR “Lâdik’te Tarım”, Sulama Birliği Başkanı Seydahmet SEVİNÇ “Tarımsal Sulama” konularında bildiri sundular. Prof. Dr. Nazmi POLAT sunumunda yalnızca Samsun’un değil Türkiye’nin iç balıkçılığını da tehdit eden “Carassius” adlı istilacı balık cinsine dikkat çekti ve yetkililerden buna karşı tedbir almalarını istedi.

Çalıştaya Lâdik Kaymakamı Kadir PERÇİ, Lâdik Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN, İl Genel Meclisi Üyesi Abdülkadir KANAL da iştirak etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.