Bakan Çelik'e büyük tepki yağıyor

SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2013 19:34
Bakan Çelik'e büyük tepki yağıyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik canlı yayında çok sert çıktı. Hüseyin Çelik, ''Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez'' dedi. Bu sözlerinden dolayı Hüseyin Çelik'e çocuğu olmayan ailelerden büyük tepki yağı
MHP'nin Bursa mitinginde atılan 'vur de vuralım öl de ölelim' sloganlanına MHP liderinin verdiği 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek' cevabına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik canlı yayında çok sert çıktı. Hüseyin Çelik, ''Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez'' dedi. Bu sözlerinden dolayı Hüseyin Çelik'e çocuğu olmayan ailelerden büyük tepki yağıyor. Aileler çocuk Allahın vergisidir. Bu insanların elinde olan birşey değildir. Takdiri İlahiye karşı çıkıp olmayanları suçlamak büyük talihsizliktir. Önce tevbe etmeli, sonra özür dilemeli ve ardından İSTİFA etmelidir. Af etmiyoruz, af etmeyeceğiz diyerek konuştular.

"MEHMETÇİK'İN KANI ÜZERİNDEN HESAP YAPMAK EN AŞAĞILIK ŞEYDİR"

CNN TÜRK'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Mehmetçiğin kanı üzerinden hesap yapmak en aşağılık şeydir. Biz bunu pazarlık yapmayız . Bunu kendimize yakıştıramayız" şeklinde konuştu.

"BAHÇELİ'NİN EVLADI YOK, EVLAT ACISINI BİLMEZ"

Devlet Bahçeli'nin Bursa mitingindeki sözleri siyaset dünyasında yeni bir tartışma yaratmış geçtiğimiz parti grubu konuşmasında o sözlerinin arkasında olduğunu kaydeden Bahçeli'ye Çelik de sert tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli'nin "öl de ölelim vur de vuralım" sloganlarına "Onun da zamanı gelecek" yanıtını vermesini eleştiren Çelik, "Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.