• İHSANBAŞKAN

Bahçeli 'Milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklar'

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mart 2016 22:25
Bahçeli 'Milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklar'
İstiklal Caddesi'nde 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlamayla ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli'den ilk açıklama geldi.

İstiklal Caddesi'nde 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlamayla ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli'den ilk açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin, "Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekün ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ SURİYE VE LÜBNAN GİBİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Saldırıların Türkiye'nin Suriyeleşmesi ve Lübnanlaşması amacına yönelik olduğunu vurgulayan Bahçeli şunları kaydetti:

"Küresel ve bölgesel efendileri hesabına kiralık tetikçilik yapan canilerin bir yanda Doğu ve Güneydoğu'da kan dökmesi, diğer yanda belirli aralıklarla Ankara ve İstanbul'un kalbini hedeflemesi, Türkiye'nin Suriyeleşmesi ve Lübnanlaşması amacına dönük hunhar bir stratejinin ara duraklarıdır. Türk devleti elinde silah taşıyan, beline bomba saran Türkiye düşmanlarının hakkından gelecek güç ve yeterliliğe sahiptir."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.