• İHSANBAŞKAN

AYVACIK’TA KİTAP KONUŞULDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Şubat 2020 20:25
AYVACIK’TA KİTAP KONUŞULDU
Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Samsun İl Müdürlüğünün başlattığı 'heryerekitapheryerdekitap' kampanyası kapsamında Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sevenin katılımıyla bir konuşma ve söyleşi programı gerçekleştirildi.

AYVACIK’TA KİTAP KONUŞULDU


Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Samsun İl Müdürlüğünün başlattığı #heryerekitapheryerdekitap kampanyası kapsamında Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sevenin katılımıyla bir konuşma ve söyleşi programı gerçekleştirildi.


Programda ayrıca genç kalemlerden Berna Çabas ve Gökhan Aydağ'da yer aldı. Cabas ve Aydağ öğrencilerle sohbet ederek okuma ve yazma konularında bilgi alışverişinde bulundular.  


Okul öğrencilerinin ilgi ile dinlediği söyleşide konuşan Ahmet Seven kitap okumanın insan üzerindeki olumlu etkilerini anlatarak; Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Maarif Hareketi çerçevesinde başlattığı “Samsunda Okuma Vakti” projesinin her geçen gün başarılı bir şekilde amacına ulaştığına şahit olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 


Söyleşi sonunda öğrencilerin sorduğu sorular cevaplandı. Öğrencilerle birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar daha sonra okul kütüphanesine kitap bağışında bulundular. Programda Ayvacıklı öğrenciler daha çok kitap okuyacakları hususunda söz verdiler.


Okul Müdürü Ebru Ülker etkinliğin faydalı olduğuna değinerek Ahmet Seven ve katılımcılara teşekkür etti.


Ahmet Seven programın sonunda başta Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ebru Ülker olmak üzere  öğretmen ve öğrencilere ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.