AVCILAR HAYVANLARIN KORKULU RÜYASI OLMASIN

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Ekim 2019 21:18
AVCILAR HAYVANLARIN KORKULU RÜYASI OLMASIN
Son yıllarda avcılığın spor olmaktan çıkıp cinayet haline geldiği görülüyor. Doğa Bilimcileri doğada hayvan neslinin tükenmesi ve üreyecek ortam bulamamasından dolayı avcılığın en az 10 yıl tamamen yasaklanması gerektiği görüşünü savunuyor.
AVCILAR HAYVANLARIN KORKULU RÜYASI OLMASIN

Son yıllarda avcılığın spor olmaktan çıkıp cinayet haline geldiği görülüyor. Doğa Bilimcileri  doğada bulunan yaban hayvanların  üreyecek ortam bulamamasından dolayı avcılığın en az 10 yıl tamamen yasaklanması gerektiği görüşünü savunuyor. 

Samsun ve çevresinde yapılan kara avcılığı nedeniyle doğada yaban hayvanı kalmadığı bilinen gerçekler arasında yer alıyor. Domuz gibi üretime zarar veren yaban hayvanı dışında av yapılmaması yapıldığı takdirde gelecek için çok vahim sonuçlar doğuracağı bildiriliyor.

Avcılık hayvan katliamına dönüşmesin.

Hayvan severler dernekleri de avcılığın bir an evvel yasaklar listesine alınmasını hayvanların korkulu rüyası olmaktan çıkmasını istedikleri öğrenildi. 

Etiketler : AVCILAR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.