Atıcı: Şahsıma gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 13:21
Atıcı: Şahsıma gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum
Geçtiğimiz günlerde AK PARTİ Kavak İlçe Başkanlığına aday olacağını söyleyerek bir basın açıklaması yapan Emekli İlahiyatçı Eğitimci Öğretmen Ramazan Atıcı yeni bir açıklama daha yaptı.


Geçtiğimiz günlerde AK PARTİ Kavak İlçe Başkanlığına aday olacağını söyleyerek bir basın açıklaması yapan Emekli İlahiyatçı Eğitimci Öğretmen Ramazan Atıcı yeni bir açıklama daha yaptı.


 Ramazan Atıcı yaptığı açıklamada; 
" Ben Cumhurbaşkanımız ve AK PARTİ Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mesajlar üzerine Kavakta onlarca arkadaşımla ve ilgili çevremle birlikte yaptığımız istişare doğrultusunda aday olacağımı açıkladım. Evet üzerimize tarihi bir görev düştüğünün farkındayım. Bu bilinçle ihtiyaç duyulan en zor zamanda varım diyebilmenin mutluluğunu yaşadım. Açıklama yapmamın hemen ardından her kesimden sayısız tebrik ve teşekkür telefonları aldım. Bu mutluluğu kelimelerle ifade edebilmek çok zordur. AK PARTİ yediden yetmişe toplumumuzun bütün kesimlerinin el ele vererek kurup yürüttüğü ve bu günlere getirdiği bir siyasi harekettir. AK PARTİ bu milletin gelecek davasıdır. Yeniden diriliş gayesidir. Maksadımız ferdi değil millidir. Güçlü bir Türkiyeyi inşa etme yolunda her zaman hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.
Kavak ilçemizde birlik ve beraberlik içerisinde durmadan yola devam eden bütün arkadaşlarımızla gönül birlikteliği içerisindeyiz. Bu vesile ile şahsıma teveccüh gösteren herkese gönülden teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.