Asarcıkta 2015 yılı Proje Yılı olacak

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Aralık 2014 18:11
Asarcıkta 2015 yılı Proje Yılı olacak
Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, insan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu ifade etti.
REKLAM DEĞİL HİZMET ÜRETEN BELEDİYECİLİK
TAKLİT EDEN DEĞİL TAKİP EDİLEN BELEDİYE ANLAYIŞIYLA...
2015 proje yılı olacak

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, insan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu ifade etti.

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Asarcık'a ve Asarcık halkı için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek adına çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir ilçe taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi ilçemiz ve hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, biz de hemşerilerimize layık olmak için hizmetlerimizi devam ettiriyoruz" dedi.
2015 PROJE YILI OLACAK
Belediye tarafından yapılan çalışmaların büyük bir titizlik ve hassasiyetle yürütüldüğünü belirten Kılağuz, 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. 2015 yılının proje yılı olacağını ifade eden Kılağuz, şunları söyledi; "2015 yılı içerisine ilçemizde hayata geçireceğimiz projeler ağırlıklı olarak istihdama yönelik olacak. İlçemiz kadınlarının daha çok istihdam edileceği sektörlerden yatırımcıların ilçemize gelmesi için gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. İlçemizde açılacak olan bir tekstil firmasında sadece kadınlarımız istihdam edilecek. Diğer yandan ilçemizde bir meydan projemiz var. Asarcık'a yakışır bir meydan yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlerleyen yıllarda yapılacak olan projeler ile Samsun merkezinden ve diğer ilçelerden de hatta çevre illerden dahi ilçemize ziyaretçi çekmek adına önemli adımlar atacağız. Asarcık artık eski Asarcık olmayacak. Sürekli gelişen ve büyüyen bir Asarcık olacak. Asarcık halkının bizeverdiği bu yetkiyi halkımızın refahı ve ilçemizin kalkınması için kullanacağız." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.