Arş. Yazar Ahmet Seven Yazar Öğrenci buluşmasında konuştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Mart 2017 20:17
Arş. Yazar Ahmet Seven Yazar Öğrenci buluşmasında konuştu
Samsun Maarif Hareketi çerçevesinde Bafra Mustafa Erdin Ortaokulunda Yazar Öğrenci buluşması gerçekleşti.
 Samsun Maarif Hareketi çerçevesinde Bafra Mustafa Erdin Ortaokulunda Yazar Öğrenci buluşması gerçekleşti. Yazar Öğrenci Buluşması programına davetli olarak katılan Arş. yazar Ahmet Seven öğrencilere okumanın ve yazmanın önemini anlattı. Daha sonra yazar okur söyleşisi gerçekleşti.

Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Şaduman Genç'in koordinatörlüğünü yaptığı 'Oku anla yaşa' Projesi kapsamında yapılan etkinlik okul idareci öğretmen ve öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi. Program sonunda Ahmet Seven yazdığı eserlerden oluşan kitap setini okul kitaplığına hediye etti.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Bafra Mustafa Erdin Ortaokulunda  Samsun Maarif Hareketinin öğrenciler üzerinde olumlu etki oluşturduğunu ve bu kapsamda çeşitli projeler hazırlayarak önemli bir mesafe kaydettiklerini söyledi.Seven katkıda bulunan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.