AÖF sınavlarına girecek öğrenciler kar engeline takıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ocak 2016 17:08
AÖF sınavlarına girecek öğrenciler kar engeline takıldı
Samsun'da 23-24 Ocak Tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarına denk gelen şiddetli kar yağışından dolayı etkilenen çok sayıda öğrenci sınava giremedi.
Samsun'da Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sınavlarına girecek öğrenciler, araçların kar ve buzlanmadan dolayı yolda kalması nedeniyle zor anlar yaşadı. 

Samsun'da 23-24 Ocak Tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarına denk gelen şiddetli kar yağışından dolayı etkilenen çok sayıda öğrenci sınava giremedi. 

Araçların rampalarda kar ve buzlanma nedeni ile kalması nedeniyle sınava yetişebilmek için araçlardan inerek yürümeye çalıştı. Ancak sınav saatlerine yetişemeyen öğrenciler sınava giremediler.  Öğrencilerin bir kısmı ise tipi ve buzlanma nedeni ile rampayı çıkmakta başarılı olamadı. Çok sayıda öğrencinin sınava geç kaldığı ve yetişemediği bildirilirken, sınavı kaçıran öğrenciler, sınavın tekrar edilmesini istedi. 
Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sınavlarının ikinci oturumunun saat 14.00'te yapılacağı belirtilirken zincirsiz araçların geçişlerine de izin verilmedi. 

Özellikle 24 Ocak Pazar günü yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapanması sınava girecek öğrencilerin yetişememesine sebep oldu. Kar mağduru olan öğrenciler durumu dilekçeyle AÖF'ne bildireceklerini söyleyerek AÖF yetkilerinden açıklama bekliyoruz diyerek konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.