Ali Rıza Demircan; Cübbeli Ahmet Hoca meczubun biri

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Kasım 2015 13:02
Ali Rıza Demircan; Cübbeli Ahmet Hoca meczubun biri
Ali Rıza Demircan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya: Meczup

Ali Rıza Demircan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya: Meczup

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, kendisini eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca'ya çok sert cevap verdi. Cübbeli Hoca'ya acıdığını ve dua ettiğini söyleyen Demircan, '' Adam meczub ve dengesiz'' dedikten sonraağlamaya başladı.

Ali Rıza Demircan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya: Meczup

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'nın konuğu olan İlahiyatçı Demircan önemli açıklamalarda bulundu.  Cübbeli Hoca'nın bir proje adamı olduğunu iddia eden Demircan, "Cübbeli Ahmet meczup ve bir projedir. Saldırmadığı adam yok, Ali Rıza Demircan. Süleyman Ateş. Bayrakltar Bayraklı. Mustafa İslamoğlu. Meşhurum eserlerim var diyerek ondan bana saldırıyor. Bilimle kıyas ettiği zaman kendisini aczi ortaya çıkıyor. Gelmiş geçmiş ihtiras sahiplerinde zirve. Bu adama acıyorum ben, dua ediyorum.'' dedi.

"CÜBBELİ HOCA'YA ACIYORUM"
Ali Rıza Demircan, Cübbeli Hoca'nın bazen şirke girdiğini anlatarak, ' İnanın şirke girip çıkıyor. Allah'a ortak koşmanın içine girip çıkan bir adam, dengesiz ama yine de mümin kardeşimdir diyorum secdeye vardığımda gözyaşlarıyla buna dua etmişimdir. Allah'ım buna hidayet ver diye. Adam meczub, dengesiz.Cübbeli hocaya, bana yakışan dua etmektir, herkese olduğu gibi. Yani ne yapmalıyım beddua mı edeyim. Edemiyorum dilim varmıyor. Benimle alakalı konuşmalarının hepsi yalan, hepsi iftira, hepsi cehalet'' diye konuştu.



GENELEVDEN BİR KADIN MESAJ ATINCA HOCA AĞLADI
Tahir Sarıkaya'nın ''Hocam genelevden bir bayan mesaj attı. 'Yaptığım iş günah biliyorum, ama hocamdan yardım istiyorum, Muta nikahı yapabilir miyim?'' sorusu üzerine Demircan ağlayarak şunları söyledi:  "Sevgili kardeşim genelevde ki kadın da bizim insanımız. Yarın bu genelevde çalışan kadın kalkar, 'Rabbimizin huzurunda ben bu ülkeyi yönetenlerden, Ali Rıza Demircan'dan, Diyanet İşleri teşkilatından şikayetçiyim. Niye bu ülkenin düzenini adam gibi bir düzen haline getirmediler.' derse Ne diyeceğiz ? Benim bu kardeşime söyleyeceğim şudur. Ben aktör değilim Müslümanım. Benim hep bu genelevde çalışan kadınlar konusu ıstırabımdır. İçim yanıyor kendimi sorumlu hissediyorum, gücüm yetmiyor."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.