AK PARTİ'NİN 13. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2014 16:06
AK PARTİ'NİN 13. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
AK Parti'nin 13. kuruluş yılı dönümü nedeniyle AK Parti İl binasında gerçekleşen kutlama programına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, düzenlenen kutlama programının ardından yaptığı açıklama "Partimizin 13'üncü kuruluş yılının ülkemize
ERDOĞAN TOK: "TÜRKİYE PARMAKLA GÖSTERİLECEK"

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 13. kuruluş yıl dönümü sebebiyle yaptığı açıklamada "AK Parti çatısı altında her gün gelişen ülkemiz kısa süre sonra dünyada parmakla gösterilen ülkeler arasında ilk sırada yer alacaktır." dedi.

 AK Parti'nin 13. kuruluş yılı dönümü nedeniyle AK Parti İl binasında gerçekleşen kutlama programına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, düzenlenen kutlama programının ardından yaptığı açıklama "Partimizin 13'üncü kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Temelleri 2001 yılında atılan, milletin teveccühüyle 2002 yılından bu yana geçen süreçte ekonomiden demokrasiye, toplumsal refahtan uluslararası ilişkilere birçok başarının sahibi AK Parti iktidarıdır. Geçtiğimiz 13 yılda istikrara, yatırımlara, dev projelere imza atan partimiz ülkemizi dünya standartlarında bir konumuna getirmiştir. AK Parti çatısı altında her gün gelişen ülkemiz ilerleyen yıllarda dünyada parmakla gösterilen ülkeler arasında ilk sırada yer alacaktır. Ülkemizde ilk defa yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, seçmenin %52'lik oyunu alarak Cumhurbaşkanını  olan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyorum. Biliyoruz ki Türkiye atılan bu büyük adımdan  sonra  gelişimini ve değişimini daha hızla gerçekleştirecektir. Cumhuriyet'imizin 100. yılında yani 2023 yılında Türkiye dünya ülkeleri ile yarışacaktır. Partimizi kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmasına vesile olan halkımıza , kuruluşundan itibaren emeği geçen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı iletiyor,13'üncü kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.


Etiketler : AK PARTİ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.