AK Parti yeni bir dil ve söylem ile seçmenin karşısına çıkacak

SİYASET Haber Girişi : 03 Nisan 2022 14:12
AK Parti yeni bir dil ve söylem ile seçmenin karşısına çıkacak
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, her zaman olduğu gibi seçimlere en hazırlıklı giren partinin AK Parti olması için start verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, her zaman olduğu gibi seçimlere en hazırlıklı giren partinin AK Parti olması için start verdi. Başkan Erdoğan, AK Parti'nin yeni bir dil ve söylem ile seçmenin karşısına çıkmasını istiyor.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için düğmeye bastı, seçim kampanyasına dönük çalışmalarını başlattı. AK Parti, yeni bir dil ve söylem ile seçmenin karşısına çıkmak istiyor.

 

İKİ ŞİRKET İLE ÇALIŞACAK

 

Başkan Erdoğan, her zaman olduğu gibi seçimlere en hazırlıklı giren partinin AK Parti olması için start verdi. Erdoğan, öncelikli olarak kampanyayı yürütecek şirketlerin belirlenmesini istedi. Bu kapsamda iki şirket Erdoğan'a sunum yaptı. Erdoğan'ın bunları beğendiği ve seçim kampanyasını iki şirketle yürütmeyi planladığı bildirildi.Şirketler, sık sık sunumlar yaparak önerilerini ortaya koyacak.

 

PARTİ DE HAZIRLANIYOR

 

Bu iki şirketin yanı sıra parti içinde de kampanyaya dönük toplantılar başladı. Kurmaylara, seçimlere dönük "yeni bir hikâye, yeni bir dil ve söylem" hazırlanması için talimat verildi. Toplantılarda, savunma sanayi ve dış politikadaki başarıya vurgu yapılması, ekonomi ve artan fiyatlar için de atılan adımlar ve çözüm önerilerinin sıralanması üzerinde duruluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.