AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİNE YAŞAR DOĞU KİTABI

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 20 Ağustos 2018 19:47
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİNE YAŞAR DOĞU KİTABI
Bursa Samsun Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin yeni binasını ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Bursa Samsun Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin yeni binasını ziyaret eden AK Parti Bursa  Milletvekili Mustafa Esgin hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Dernek Başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette açıklamalarda bulunan Esgin Bursa Samsun Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ifade ederek; "Sizlerle gurur duyuyoruz. Birlik  Beraberlik ve kardeşlik ruhunu dahada pekiştiriyor Samsunlulara Bursa'da gurbetlik çektirmiyorsunuz. Ayrıca derneğin hepimizin medarı iftiharı olan Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun ismini taşıması onur vericidir. Çalışmalarınıza katkı anlamında üzerimize düşen görevden çekinmeyiz. Bu manada size teşekkür ediyorum. Yeni yerinizde de güzel faaliyetlere imza atacağınızdan kuşkum yoktur" dedi. Esgin Kurban Bayramını da tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Dernek Başkanı Dursun Koç'ta Milletvekili Mustafa Esgin'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Arş. yazar Ahmet Sevenin kaleme aldığı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitabı hediye etti. Esginin kendisine Yaşar Doğu kitabının hediye edilmesinden dolayı duygulandığı görüldü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.