AK PARTİ 19 Mayıs İlçesinde Fatih Seven'le Yürüyecek

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Şubat 2018 10:50
AK PARTİ 19 Mayıs İlçesinde Fatih Seven'le Yürüyecek
AK Parti 19 Mayıs İlçesinde Fatih Seven'le yola devam edecek. 19 Mayıs İlçesi AK Parti İlçe Başkanlık görevinin Fatih Seven'e verilmesi ilçede olumlu yankı uyandırdı.
19 MAYIS İLÇESİ BAŞKANINI BULDU

AK Parti 19 Mayıs İlçesinde Fatih Seven'le yola devam edecek. 19 Mayıs İlçesi AK Parti İlçe Başkanlık görevinin Fatih Seven'e verilmesi ilçede olumlu yankı uyandırdı. 

Fatih Seven AK Partinin tabanından gelen isimlerden birisi olarak biliniyor. Fatih Seven AK Partinin kuruluşuyla birlikte  19 Mayıs İlçe AK Partinin Teşkilatının her bölümünde görev yaptı. Seven ayrıca uzun yıllar gençlik kolları başkanlık görevini de yürüttü.

İlçede sevilip sayılan bir kişiliğe sahip olan Fatih Sevene görev verilmesi ilçede yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlandı. Fatih Sevenin tecrübeli bir geçmişe sahip olması ilçede taşların yerine oturacağı anlamı taşıyor. 

AK Parti özüne dönüyor

Fatih Sevene AK Parti İlçe Başkanlık görevi verilmesi ayrıca AK Parti özüne dönüyor kendini temizliyor şeklinde de yorumlandı. 

Fatih Seven'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Etiketler : AK Parti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.