Aile yapısı yok olsun diye böyle rezillik yapıyorlar

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mayıs 2015 21:59
Aile yapısı yok olsun diye  böyle rezillik yapıyorlar
Sosyal medyada ünlü zenginlerin adeta harem hayatı yaşadığı ve birbirinden alımlı onlarca kadınla çekilen pozlarını paylaşan bu görgüsüzler aslında bir projenin parçası olarak asıl mesajlarını da sık sık çaktırmadan veriyorlar.
HAYASIZLIK BÖYLE ZERK EDİLİYOR

Sosyal medyada ünlü zenginlerin adeta harem hayatı yaşadığı ve birbirinden alımlı onlarca kadınla çekilen pozlarını paylaşan bu görgüsüzler aslında bir projenin parçası olarak asıl mesajlarını da sık sık çaktırmadan veriyorlar. Örneğin işini "profesyonel kumarbazlık" olarak tanımlayan bir soytarı havuzda iki kadınla verdiği bir pozu "evlenmek pek akıllıca değil" diyerek paylaşıyor.

Ülkemizde de yıllardır dizilerin neredeyse tamamında bu konuya alenen hizmet ediliyor. Dizilerin nerdeyse tamamında önemli rollerde HOLDİNG sahipleri var. Sanki bu ülkede manav, mağaza sahibi, polis, subay, avukat hiç yokmuş gibi neredeyse her dizide mutlaka bir holding var.

Kahramanların evleri ise genelde yalılar, saray yavrusu villalar, köşkler, havuzlu bahçesi olan mekanlar. Bütün bunların sahipleri ise çoğunlukla son derece yakışıklı jönler. Tabii bu jönlere de makyajla son derece güzelleştirilmiş alımlı kadınlar eşlik ediyor.

Genç kızlara verilen mesaj belli :"Fabrika işçisi alıp ömür boyu sıkıntı mı çekeceksin? Gerekirse bu bilir zengin istersen zina edip, metresi ol ama lüks yaşa."

Genç erkeklere verilen mesaj ise daha beter: "Evlenip ne yapacaksın. Çal, çırp yeter ki paraya kavuş. Ondan sonra istediğin gibi bir harem kur, gönlün ne istiyorsa yap."

İşte bunun bir örneği de bir kamera şakasında yaşandı. Aslında bunun pek çok örneğini de daha önce görmüştük. Bir genç yolda gördüğü kızla tanışmak istedi. Genç kız teklifi reddedince senaryo gereği oradan geçen evsiz kişi gençten yardım istediğinden genç cebinden bir tomar para çıkarıp evsize verince kız onun tuzu kuru olduğunu anlayarak teklifi kabul etti.  Genç ise bunun bir şaka olduğunu açıklayarak kızın yüzüne paraları fırlatarak onu aşağıladı.

Buna benzer birçok şakada ise önde park etmiş ultra lüks bir araba arkasında ise normal bir araba dururken gencin biri gördüğü kadınlara arabaları göstererek gezme, buluşma teklif ediyor. Kadınların çoğu "bu kadar pahalı abası olan elbette zengindir" diyerek kabul ediyorlar. Sonra adam arkadaki normal hatta döküntü arabanın kapısını açıp "hadi gidelim" deyince kadınlar birden fikirlerini değiştiriyorlar.

Bütün bu olgular insanların aileye olan güvencini sarsması yanında bu şaka programları da aslında çaktırmadan aynı amaca hizmet ediyor. Sonuçta buluşma teklif ettiği 30 kadının nerdeyse tamamı lüks arabası var diye adamla gece gezmesine (nasıl biteceği zaten malum) gitmeyi kabul ediyorsa, o lüks arabalardan almak için hele ki günümüzün iradesi iğdiş edilmiş gençleri, gerekirse her türlü pisliğe girmeyi göze almaz mı?

İHK / Habervaktim.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.