AHMET YENİ BAFRA BELEDİYESİNE ADAY MI?

SİYASET Haber Girişi : 23 Eylül 2012 20:06
AHMET YENİ BAFRA BELEDİYESİNE ADAY MI?
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Yeni, "Başka partinin vekilleri Antalya sahillerinde yüzerken ben köy köy dolaştım" dedi.
"Başka partinin vekilleri Antalya sahillerinde yüzerken ben köy köy dolaştım."  
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Yeni, "Başka partinin vekilleri Antalya sahillerinde yüzerken ben köy köy dolaştım" dedi.
 
AK Parti Milletvekili Yeni, mecliste son dönemi olduğuna da dikkat çekerek Bafra Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda da açıklamalar yaptı. 
 
Yeni, 4+4+4 eğitim sistemine yöneltiline eleştirilere de değindiği açıklamasında, "4+4+4 sistemine ideolojik sebeplerden tepki gösterenler var ve o tepkiler artık aşıldı. Ben geçenlerde Canik İlçesindeydim, Tekkeköy’de eğitim ve öğretim ile ilgili konuşmamı belirttim. O tepkiler o gün için konuşuldu, şimdi diyorum pırıl pırıl çocuklarımız okullarımızda okumaya devam ediyorlar. Masalarında kitapları hazır ve ihtiyaçları karşılanmış, akıllı tahtalar sınıflardaki yerlerini almış., İnşallah ileriki zamanlarda Bafra’mıza da gelecektir. Eğitim ve Öğretimde muhteşem atılımlar yapıyoruz. Ulaşım da, sağlıkta, Ekonomimiz çevre ülkeler arasında çok iyi durumda. Hedefimiz 2023 Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılında, inşallah farklı bir Bafra, farklı bir Samsun, farklı bir Türkiye ile gençlerimiz karşı karşıya kalacak" diye konuştu.
 
TBMM'de bu yıl son dönemi olduğuna vurgu yapan Ahmet Yeni, parti içinde başka bir görevde yer alacağının sinyallerini verdi. Konu ile ilgili açıklamasında "benden kurtuluş yok" diyen Yeni, 
"Bu dönem son dönemim ama Parti İçinde başka bir görevde yer alacağım, Benden Kurtuluş yok. Yani önümüzde ki dönem yine sizinle beraber olacağız. Muhtelif yerlerdeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz Yani ülkemizin kalkınması için Gençlerin daha refah bir ülkede yaşayabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başbakanımızın kararı o gün ne olur bilmiyorum. 30 Eylül’de bizim Kongremiz var, Kongrede Merkez Karar Yürütme Kurulu değişikliği olabilir. Ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum Başbakanımız bize hangi görevi verirse biz o görevi yapmakla sorumluyuz" dedi.
 
Yerel seçimde Bafra Belediyesi başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili de konuşan Yeni, şunları dile getirdi.
"Yok hayır söz konusu olmaz. Bafra’da yani Başbakanımız böyle bir şey düşünmez zaten. Milletvekillerine ya büyükşehirlerde ya da illerde, çok sayıda değil az bir sayıda milletvekillerini aday gösterecek. Ben daha çok bürokrasi anlamında farklı bir mali kurumlarda görevim olabileceği. 10 yıldır ben Türkiye’de ki Mali kurumlar, Başbakanımızın talimatlarıyla parasal işlerin denetim işlerin denetim komisyon başkanlığını yapıyorum.  Benim alanım farklı görevim farklı ama Başbakanımız Genel Başkanımız hangi görevi verirse onu seve seve bu güne kadar nasıl yaptıysak, bundan sonra da yapmaya hazırım. Başbakanımızın kararları çok önemli, bizler parti olarak bu kararlara uymaya devam ediyoruz. Halkımız her geçen gün oylarını arttırarak teveccühünü arttırarak devam ediyor. Son anketlerde partimiz yüzde 50’nin üzerindeyiz. İnşallah önümüz seçimlerde yüzde 65-70’lere doğru hep beraber yükseleceğiz. Milletimizi seviyoruz, milletimiz bizi seviyor. Niye, ben bu yıl içerisinde bir hafta dahi izin yapmadım. Bir başka partinin milletvekilleri Antalya sahillerinde yüzerken, ben Vezirköprü’nün köylerinde bu yaz sıcağında dolaştım. Kavak’ın köylerinde, Bafra’nın köylerinde biz çalışmalarımızı sürdürdük. Sonuç ben çalışıyorum başkası yatıyorsa, Sonucu ben alırım. O bakımdan biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

bafranethaber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.