Ahmet Seven'den okur yazar buluşması

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Nisan 2017 12:13
Ahmet Seven'den okur yazar buluşması
Araştırmacı Yazar Ahmet Seven son olarak yazıp yayınladığı Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu, Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuş, Tarihten Bir Demet ve Altın Sözler kitaplarıyla ilgili olarak söyleşi ve konferanslar vermeye devam ediyor.
 Araştırmacı Yazar Ahmet Seven son olarak yazıp yayınladığı Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu, Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuş, Tarihten Bir Demet ve Altın Sözler kitaplarıyla ilgili olarak söyleşi ve konferanslar vermeye devam ediyor.

Samsun yazarlar Derneği Başkanı Arş. Yazar Ahmet Seven,  Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun tüm yönleriyle hayatını anlattığı kitapla birlikte ülkemizin çeşitli İl ve İlçelerine davet edilerek konferanslar veriyor.

Katıldığı imza günlerinin yanısıra okullarda yazar öğrenci buluşmalarına da davet edilen Seven öğrencilerle okur-yazarlık hakkında bilgileri paylaşıyor. 

Ahmet Seven Konferans, İmza ve söyleşi 
İrtibat:
Samsun Yazarlar Derneği 
Fatih Mah. Doğan Reis Sk. No: 23
İlkadım Samsun
Tel: 0532 727  95 04

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.