• İHSANBAŞKAN

Ahmet Seven yazdığı kitapları Samsunspor'a hediye etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Nisan 2017 19:57
Ahmet Seven yazdığı kitapları Samsunspor'a hediye etti
Arş. Yazar Ahmet Seven yayınladığı eserlerden Yaşar Doğu'nun Hayatı, Milli Mücadele Kahramanı Fatma Çavuş, Altın Sözler ve Tarihten Bir Demet Kitabını Samsunspor Kitaplığına hediye edilmek üzere Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'ya hediye etti.
Arş. Yazar Ahmet Seven yayınladığı eserlerden Yaşar Doğu'nun Hayatı, Milli Mücadele Kahramanı Fatma Çavuş, Altın Sözler ve Tarihten Bir Demet Kitabını Samsunspor Kitaplığına hediye edilmek üzere Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'ya hediye etti.

 Arş. Yazar Ahmet Seven yayınladığı eserlerden Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Hayatı, Yöremizin Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü  Fatma Çavuş, Altın Sözler ve Tarihten Bir Demet Kitabını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'la birlikte  Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'ya hediye etti.

İlkadım Belediyesi, İlkadım Kent Konseyinin "Gençler Değerleriyle Buluşuyor" Projesi kapsamında projeye dahil olan Yaşar Doğu ve Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü  Fatma Çavuş'un hayatı çeşitli liselerden yaklaşık 50 öğrenciye konferans ve ziyaretlerle anlatılmıştı. 

Proje kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tokla birlikte birlikte Samsunspor ziyareti gerçekleştirildi.  Gerçekleşen ziyarette Araştırmacı Yazar Ahmet Seven yazdığı eserleri Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'ya hediye etti. 

Seven; İlkadım Kent Konseyi önemli bir projeye imza atmıştır

Ahmet Seven  İlkadım Belediyesi, İlkadım Kent Konseyinin Gençler Değerleriyle Buluşuyor" projesini önemsediğini belireterek; " Bu proje Samsun'da başlayıp Türkiyeye örnek olmuştur. Projeye destek veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u bu anlamda tebrik ediyorum. Kent Konseyinin başarılı çalışmalara imza atan ekibini destekliyor ayrıca kutluyorum. Samsunsporumuz şehrimizin olmazsa olmazlarından birisidir. Günümüzde şehirlerin birçok yönden hareketliliği şehrinin spor takımlarıyla gerçekleşmektedir. Samsunsporun başarısı şehrimizin gerek ticari gerek kültürel gerekse sosyal yönden hareketlenmesine yol açmaktadır. Takıma sahip çıkmak Samsunluların görevidir. Yazdığım kitaplardan oluşan seti hediye etmek benim için anlamlıdır. Gösterdikleri ilgiden dolayı başta Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.  

Erdoğan Tok; Ahmet Seven'in kitaplarını önemsiyorum

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok " Ahmet Seven'in kitaplarını önemsiyorum. Eserleriyle Milli ve Tarihi değerlerimizi yeniden gün yüzüne çıkarmış topluma kazandırmıştır. Kendisini başarılı eserlere imza attığı için kutluyorum" dedi.

Erkut Tutu: Bu eserler bizim için çok önemli 

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu : " Ahmet Sevenin eserlerini takip ediyorum. Bize takdim edilen en anlamlı hediyelerden birisi olmuştur. Kütüphanemizde özel bir yeri olacaktır. Milli Güreşçimiz Yaşar Doğu'nun hayatı bizim için önemlidir. Böyle eserleri kazandırdığı için Ahmet Seven'e teşekkür ediyorum. " diyerek konuştu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.