Ahmet Seven Fatma Çavuş'un Kabrini Ziyaret Etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Temmuz 2017 20:29
Ahmet Seven Fatma Çavuş'un Kabrini Ziyaret Etti
Kısa adı SAY-DER olan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kabri 19 Mayıs İlçesine bağlı Dağköyde bulunan Milli Mücadele Kahramanı Fatma Çavuş'u ziyaret etti.
 Kısa adı SAY-DER olan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kabri 19 Mayıs İlçesine bağlı Dağköyde bulunan Milli Mücadele Kahramanı Fatma Çavuş'u ziyaret etti.


Ziyarette Şehitler ve Gaziler için Kur'an okuyup dua eden Seven : "Vatan Millet Bayrak uğruna canlarını veren şehitlerimize ve bu uğurda canı pahasına mücadele eden gazilerimize şükran borcumuz vardır.  15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle  Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü  Fatma Çavuşun kabrini ziyaret ettim. Onun nezdinde Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah'tan Rahmet diliyorum. 15 Temmuz Şehitlerimizi bu vesile ile minnetle anıyorum. Teröristleri ve hainleri lanetle kınıyorum. Bu millet vatanı bayrağı uğruna dünden bugüne verdiği mücadelelerle bundan sonra da neler yapabileceğini göstermiştir. Gerektiğinde her zaman ve her yerde bunu ispat etmiştir" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.