Ahmet Seven'den Yaşar Doğu Konferansında boş salon sitemi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Ekim 2022 20:28
Ahmet Seven'den Yaşar Doğu Konferansında boş salon sitemi
Türkiye'de hakkında ilk ve tek kaynak eser yazan Ahmet Seven Tüyap 7.Karadeniz Kitap Fuarında 'Bir Spor Adamı Olarak YAŞAR DOĞU' konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Türkiye'de Yaşar Doğu hakkında ilk ve tek kaynak eser yazan Ahmet Seven Tüyap 7.Karadeniz kitap fuarında  'Bir Spor Adamı Olarak YAŞAR DOĞU' konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

Gereken duyuru davet ve tanıtımın yapılmış olmasına rağmen Yaşar Doğu gibi bir ismin konuşulduğu salonun boş kalmasına sitem eden Yazar Ahmet Seven: Özellikle hemşehrileri yalnız bırakmamalıydı. Onlar adına üzgünüm. Yakıştıramadım. Bundan sonra elbette söylenecek sözümüz olacaktır. Bize gösteriş olsun diye laf üretenler değil, samimi olup gereğini yapanlar gerek,  büyük insanları anlamak için büyük ruha sahip olmak gerek"  Diyerek tepkisini dile getirdi. 

 

Seven sözlerini : Gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı ve SALONLARA SIĞMADIKLARI için özellikle KAVAKLI Hemşerilerimize Teşekkür! ediyorum.

 

YAŞAR DOĞU Programına gereken ilgiyi göstermeyecek kadar kendilerinden bihaber olup söz açılınca salonlara sığmıyoruz diyerek laf kalabalığı yapanları da gördük...

 

Söylenecek sözümüz elbette olacak.

 

Kavak ilçesinden çıkarak güreş sporunda birden çok dünya şampiyonu olmuş ve dünya markası olarak milletimizin göğsünü kabartan efsane güreşçi Yaşar Doğu'nun konuşulduğu mekânlar, özellikle hasbelkader! Hemşehrisi olduğu, hemşehrilerinin! Nezdinde, herhangi bir etkinlikten daha değersiz olamaz! Manidar, bir o kadar da üzücü! Kendini her gecen gün hızla yenileyen dünyada, hala öze inemeyip, cevizin kabuğunda dolaşan, muhterem hemşehrilerine sağlıklı günler dilerim! (Büyük spor adamı merhum Yaşar Doğu'ya sonsuz saygıyla" diyerek sürdürdü. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.