Ahmet Seven; 'Herkes ne söylediğine dikkat etmelidir'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Mayıs 2016 01:12
Ahmet Seven; 'Herkes ne söylediğine dikkat etmelidir'
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ülkemizin birlik ve dirliğine zarar getirecek her türlü söylem ve beyanatlara tepki gösterdi.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ülkemizin birlik ve dirliğine zarar getirecek her türlü söylem ve beyanatlara tepki gösterdi.


Ahmet Seven: 'Ülkemizin birlik ve dirliğine yönelik yapılan beyanatları şiddetle reddediyoruz. Hiç kimsenin şahsi çıkarları doğrultusunda kardeşliğimize zarar verici söylemlerini kabul etmiyoruz. Din vatan millet ve bayrak bizim ortak değerlerimizdir. Çıkartılan fitne ve iftiralar ancak vatan hainlerinin işine gelmekte ve ekmeklerine yağ sürmektedir. Her birinin emperyalist güçlerin isteğiyle gerçekleştiğine, yapanlarında bunların maşası konumunda olduklarına inanıyoruz. Bu milletin gerçek sevdalılarının böyle kirli oyunlara gelmeyeceğine kuşkumuz yoktur. Bu millet kendisine ihanet edenleri ve ihanete ortak olanları asla af etmeyecektir. Bu hususta beyanat veren her kim olursa hepsini yeniden muhasebeye davet ediyor, hainlere destek veren söylemlerde bulunanları milletimize havale ediyoruz. Bugüne kadar emperyalist güçlerin ve hainlerin kirli oyunlarına gelmeyen bu yüce millet bundan sonra da gelmeyecek, kendi çıkarları uğruna vatan ve milletini düşmanlarına şikayet edip onlarla el ele olanları asla unutmayacak ve yine tarihi bir ders verecektir' dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.