AHMET ÖZATA NEDEN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Haziran 2018 10:32
AHMET ÖZATA NEDEN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI?
Vezirköprü MHP İlçe Başkanı Ahmet Özatanın yaşadıkları Emniyet kayıtlarına geçti. Yaşadığı olay camiayı üzüntüye boğdu.

MHP VEZİRKÖPRÜ AHMET ÖZATA NEDEN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI?


Vezirköprü MHP İlçe Başkanı Ahmet Özatanın yaşadıkları Emniyet kayıtlarına geçti. Yaşadığı olay camiayı üzüntüye boğdu. 


Ahmet Özatanın daha önce Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis hakkında suç duyurusunda bulunduğu biliniyor.


Olay dün gece Vezirköprü’de meydana geldi. Vezirköprü MHP ilçe Başkanının iddiasına göre, saat 00.30 sıralarında Samsun Ülkü Ocağı Başkanlığından geldiğini söyleyen bir kişi Özata’yı arayarak görüşmek istedi.

 

         İlçe Başkanı Ahmet Özata, MHP İlçe sekreteri Sebahattin Yağız ile parti binasına geldiğinde aralarında Vezirköprü Ülkü Başkanının da bulunduğu ve çoğunu tanımadığı 20’ye yakın kişi ile karşılaştı. Samsun Ülkü Ocakları Başkanı, Özata’ya “Anahtarı ver ve istifanı ver. İstifanı vermezsen biz gerekeni yapacağız. Biz tebligata geldik gerekeni yapıp gideceğiz.” dedi.


         Vezirköprü MHP İlçe Başkanı Ahmet Özata, bir telefon görüşmesi yapacağım diyerek partiden ayrıldı. Durumun ciddi olduğunu düşünerek parti binasına dönmediğini belirten Özata başından geçen olayları şu şekilde anlattı:


         Saat 02.30 civarında kendi aracımla Belediye önüne geldiğimde iki araçla önümü kestiler. Tanımadığım iki kişi beni aracımdan zorla indirerek ‘seninle buradan gideceğiz’ diyerek kendi araçlarına bindirmeye çalıştılar. Bir fırsatını bularak ellerinden kurtularak koşarak kaçtım ve İlçe Emniyet Müdürlüğü polis merkezine sığındım.


         Ben kaçarken bazı şahıslar beni takip ettiler ama bana yetişemediler. İlçe sekreterim Sebahattin Yağız’dan öğrendiğime göre parti binasına gelen şahıslar partiye ait bilgisayarı, bazı dosyaları ve anahtarları alıp gitmişler. Şikâyetim saklı kalmak üzere şahıslardan şikayetçi olmadım. Can güvenliğim konusunda talebim oldu” şeklinde konuştu.


         Yaşanan bu olaydan sonra Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata’nın istifa etmek zorunda kaldığı öğrenildi. 


KAYNAK: VEZİRKÖPRÜ ÖZLEM GAZETESİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.